Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Львова
  • Голова партії "Самопоміч"

Садовий планує в 2015 році відкрити нове сучасне відділення реабілітації в лікарні швидкої допомоги

27 лютого 2015 року мер Львова Андрій Садовий заявив, що планує в 2015 році відкрити нове сучасне відділення реабілітації в лікарні швидкої допомоги (відео 1:50 - 2:05)
Виконано
Сказано 27 лютого 2015 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=UV0MFMOI9Mg
  • https://www.youtube.com/watch?v=EdSZ_F2fBAU
  •  Лист начальника управління житлового господарства департаменту Голець Ю.
  • http://zaxid.net/news/showNews.do?u_lvovi_do_kintsya_roku_zapratsyuye_suchasne_viddilennya_reabilitatsiyi&objectId=1371676
  • http://city-adm.lviv.ua/lmr-news/media/video-reports/228378-u-lvovi-vidkryly-iedyne-v-ukraini-reabilitatsiine-viddilennia-v-komunalnomu-medychnomu-zakladi

Результат

Місто Львів цього року планує реалізувати великий проект з будівництва нового та сучасного реабілітаційного центру. Станом на 21 квітня 2015 року, як розповів міський голова Львова Андрій Садовий, роботи вже тривають. Місто також розраховує на фінансову підтримку німецьких колег для того щоб поставити нове сучасне обладнання. На сьогодні кошти передбачено в місцевому бюджеті, також подано проект на співфінансування у німецький банк KFW. (Відео)

Відповідно до листа Львівської міської ради від 5 травня 2015 року в управлінням охорони здоров'я Львівської міської ради було подано на розгляд сесії Львівської міської ради пропозиції щодо виділення коштів на створення відділення реабілітації хворих у комунальній міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги. Ухвалою сесії Львівської міської ради від 26 лютого 2015 року затверджено видатків на проведення будівельних робіт у сумі 1916,954 тис. гривень. Станом на 1 травня 2015 року будівельні роботи розпочато, виконання становить 75, 68520 тис. гривень. Роботи будуть завершені до грудня 2016 року.

3 листопада 2015 року директор Львівського міського центру соціальних служб Оксана Рубай повідомила, що до кінця 2015 року у Львові на базі лікарні швидкої медичної допомоги запрацює сучасне відділення реабілітації. У відділенні буде найсучасніше обладнання. Станом на 3 листопада 2015 року роботи на завершальній стадії виконання.

12 листопада 2015 року у Комунальній міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги розпочало роботу нове та сучасне реабілітаційне відділення. Перші пацієнти вже отримують якісну допомогу у відділенні фізичної реабілітації.