Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Головко пообіцяв, що особисто потурбується про встановлення пам’ятників загиблим в зоні АТО

22 лютого 2015 року, у день вшанування Героїв Небесної Сотні, голова Полтавської ОДА відвідав родини загиблих учасників АТО Максима Зубицького та Віктора Ходака у Новосанжарському районі. Голова облдержадміністрації пообіцяв, що особисто потурбується про встановлення пам’ятників і Максиму, і Віктору.
Виконано
Сказано 22 лютого 2015 р.

Джерело

  • http://www.adm-pl.gov.ua/news/valeriy-golovko-zustrivsya-z-rodinami-zagiblih-geroyiv
  • Лист начальника управління культури Г.І.Фасій
  • Лист директора Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації В.Штефана №137/07-09 від 08.02.2016

Результат

Відповідно до листа Полтавської ОДА від 17 червня 2015 року, встановлення пам'ятника загиблому учаснику АТО Віктору Григоровичу Ходаку заплановано на III квартал 2015 року. Станом на 17 червня поточного року вивчається пропозиція матері загиблого учасника АТО Збицького Максима Володимировича, яка виявила бажання встановити подвійний пам'ятник для чоловіка та сина. Вирішення питання встановлення пам'ятників загиблим учасникам АТО знаходиться на постійному контролі особисто у голови Полтавської ОДА Головка В.А.

4 лютого 2016 року директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації В. Штефан повідомив, що за інформацією Департаменту праці та соціального забезпечення населення облдержадміністрації, родинам загиблих воїнів АТО Максиму Збицькому та Віктору Ходаку було виплачено по 10 тисяч гривень з обласного бюджету на облаштування поховання та встановлення пам'ятника. На будівлях загальноосвітніх навчальних закладів в смт. Нові Санжари та с. Щедрієве Новосанжарського району, де вчились воїни, були встановлені меморіальні дошки.