Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Мисик пообіцяв сприяти оздоровленню екології регіону шляхом усунення шкідливих виробництв та закриттям несанкціонованих звалищ

На позачергових парламентських виборах 2014 року кандидат в народні депутати України по одномандатному виборчому округу № 172 Володимир Мисик у своїй передвиборній програмі пообіцяв сприяти оздоровленню екології регіону шляхом усунення шкідливих виробництв та закриттям несанкціонованих звалищ.
Архів
Сказано 11 вересня 2014 р.

Джерело

  • http://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2014/WP407?PT001F01=910&pf7201=7202
  • http://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2014/WP407?PT001F01=910&pf7201=7202
  • 1

Результат

3 лютого 2016 року парламент ухвалив проект закону «Про ратифікацію Протоколу про реєстри викидів і перенесення забруднювачів» №0078.

4 жовтня 2016 року ВРУ узхвалила проект закону «Про оцінку впливу на довкілля» №2009а-д. Проектом закону передбачається, що у випадку надання свідомо неправдивих чи неповних відомостей про вплив на довкілля планованої діяльності; порушення встановленої законодавством процедури здійснення оцінки впливу на довкілля, в тому числі порядку інформування громадськості та порядку проведення громадського обговорення і врахування його результатів; неврахування у встановленому порядку результатів оцінки впливу на довкілля при прийнятті рішення про здійснення планованої діяльності; підготовка завідомо неправдивого звіту з оцінки впливу на довкілля чи рішення з оцінки впливу на довкілля; незаконне втручання у підготовку та надання рішення з оцінки впливу на довкілля – тягнуть за собою накладення штрафу на посадових осіб, громадян – суб'єктів підприємницької діяльності від п'ятдесяти до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Крім того, парламент ухвалив проект закону «Про стратегічну екологічну оцінку» №3259. Володимир Мисик був відсутній під час розгляду цих законодавчих ініціатив.

Однак, дані законодавчі ініціативи були ветовані Президентом України.

17 січня 2017 року ВРУ розглядала проект закону №3259 "Про стратегічну екологічну оцінку" з пропозиціями Президента України вiд 28.10.2016. Проте, враховуючи, що не було прийнято жодного конструктивного рішення, законопроект було відхилено. Інший законопроект, №2009а-д "Про оцінку впливу на довкілля" з пропозиціями Президента України, очікує на розгляд у ВРУ.

Згідно із відповіддю на інформаційний запит від "Слово і Діло" від 13 лютого 2018 року Володимир Мисик надав чітку характеристику виконання передвиборної програми, в частині оздоровлення екології регіону шляхом усунення шкідливих виробництв та закриттям несанкціонованих звалищ. Щорічно, особливо в період проведення двомісячника з благоустрою міста Харкова, виконуються заходи із санітарної очистки території виборчого округа та вивозу сміття. Станом на поточну дату проведено роботи по ліквідації накопичення негабаритного сміття за адресами:

- пр.Московський, 307

- вул.Франтішека Крала, 65А

- вул.Франтішека Крала, 63

- вул.Франтішека Крала, 55А

- вул.Франтішека Крала, 50

- просп. Олександрівський, 148.

Були вжиті заходи по припиненню накопичення сміття на звалищі, яке розташоване на території Харківського району Харківської області біля мікрорайону «Горизонт» м. Харкова, на що неодноразово скаржилися мешканці мікрорайону.

Виборці звернулися до народного депутата щодо припинення виробництва ковбасних виробів в нежитловому приміщенні, розташованого по вул. Валентинівській, 50А між житлових будинків. У відповідь, народним депутатом були вжиті заходи, завдяки яким виробництво ковбасних виробів було перенесено в інше приміщення за межами житлового масиву, зі збереженням робочих місць.

Обіцянка в категорії "архівні обіцянки" доки не буде проведено комплексний та об'єктивний аналіз її виконання