Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Мельниченко пообіцяв займатися благоустроєм територій в окрузі

На позачергових парламентських виборах 2014 року кандидат в народні депутати України по одномандатному виборчому округу № 193 Володимир Мельниченко у своїй передвиборній програмі пообіцяв займатися благоустроєм територій в окрузі.
Виконано
Сказано 19 вересня 2014 р.

Джерело

  • http://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2014/WP407?PT001F01=910&pf7201=9447
  • http://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2014/WP407?PT001F01=910&pf7201=9447
  • Лист помічника народного депутата Володимира Мельниченка від 4 липня 2018 року

Результат

У квітні 2018 року ми направили запит Володимиру Мельниченку.

Згідно наданої відповіді помічника народного депутата, стало відомо як саме парламентарій займався благоустроєм територій в окрузі.

Вдалося відремонтувати дороги на вулицях Данила Галицького, Гагаріна, Молодіжна міста Кам’янця-Подільського, у селах Велика Слобідка, Гуменці, Крушанівка Кам’янець-Подільського району, селі Івашківці Новоушицького району. За ініціативи нардепа було облаштовано доступні з’їзди та пандуси для людей з обмеженими фізичними можливостями. Крім того, додатково залучені кошти у розмірі 17 768 тис. грн. спрямовано на інфраструктуру округу – проведено ремонти доріг, внутрішньодворових проїздів, капітальні ремонти дахів та під’їздів.

З державного бюджету залучено 19 мільйонів гривень на капітальний ремонт Кам’янець-Подільського міського будинку культури, крім того 18 – на капремонти сільських будинків культури.

3 особистих коштів та благодійного фонду «Ми – Кам’янчани» виділено кошти на проведення робіт по ліквідації аварійного стану Нової Західної Башти, Храму Святих Апостолів Петра і Павла, Свято-Миколаївській церкви, встановлено купол та замінено вікна в церкві села Велика Слобідка.

В результаті плідної співпраці з урядом вдалося залучити кошти в сумі 15 мільйонів євро на покращення доріг міста Кам’янця-Подільського.

Депутат різносторонньо долучався до вирішення питань благоустрою, тому обіцянку вважаємо виконаною.