Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Козир пообіцяв вирішувати першочергові проблеми округу

На парламентських виборах 2014 року кандидат в народні депутати України по одномандатному виборчому округу № 127 Борис Козир у своїй програмі пообіцяв вирішувати першочергові проблеми округу, зокрема водопостачання та водовідведення, вуличнго освітлення, житлово-комунального господарства, ремонту доріг, закладів освіти, охорони здоров’я, культури та соціального забезпечення, транспортнго сполучення.
Виконано
Сказано 27 вересня 2014 р.

Джерело

  • http://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2014/WP407?PT001F01=910&pf7201=12762
  • http://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2014/WP407?PT001F01=910&pf7201=12762
  • Звіт народного депутата України Бориса Козира про виконану роботу

Результат

29 жовтня 2015 року народний депутат України Борис Козир надав Звіт про свою діяльність в парламенті. У Звіті Борис Козир повідомив, що було розпочато реконструкцію інфекційного відділення Очаківської центральної районної лікарні та лікувального корпусу Миколаївського обласного Туберкульозного диспансеру. Триває будівництво водопроводу в селах Кринички, Ульяновка та Тернуватоє у Миколаївському районі.Проведено капітальний ремонт реабілітаційного відділення Миколаївської міської дитячої поліклініки №3. Проведено аварійну реконструкцію даху Зеленоярської загальноосвітньої школи Миколаївського району.

Розпочата реконструкція автомобільної дороги Очаків-Миколаїв, яка знаходиться в аварійному стані. Спільно з Миколаївським обласним благодійним фондом «Планета добра» організовано забезпечення закладів соціальної та медичної сфери необхідним обладнанням та медикаментами. Також Народним депутатом Борисом Козирем взято шефство над: Центром ресоціалізації осіб, які потрапили у важкі життєві умови «Відродження» (центр трудотерапії) - 75 пацієнтів; Радсадівським інтернатом для дітей-сиріт Миколаївського району - 36 дітей-сиріт; Очаківською школою-інтернатом для дітей-сиріт - 77 дітей-сиріт; Обласним Центром ортопедії та реабілітації дітей-інвалідів - 135 пацієнтів; Ольшанським центром для постійного перебування громадян похилого віку - 20 пацієнтів. Для організації нормального функціонування вищевказаних закладів народним депутатом організована та координується постійна робота з надання матеріально-технічної допомоги, забезпечення продуктами харчування, одягом, інвалідними колясками, медикаментами, меблями та ін.

Можна зробити висновок, що депутат в межах своїх повноважень вирышував першочергові проблеми округу, тому обіцянка отримує статус "виконано"