Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Кривого Рогу

Вілкул анонсує капітальний ремонт театру ім. Т. Г. Шевченка

Кандидат на посаду міського голови Кривого Рогу Юрій Вілкул обіцяє капітальний ремонт театру імені Т. Г. Шевченка.
Виконано
Сказано 7 жовтня 2010 р.

Джерело

  • http://www.krivoy-rog.com/index.php?option=com_content&task=view&id=131440
  • http://kri.com.ua/9013-segodnja-krivojj-rog-s-rabochim-vizitom-posetit.html
  • http://www.0564.ua/article/184541
  • http://krlife.com.ua/news/v-teatre-imeni-tarasa-shevchenko-otremontiruyut-maluyu-stsenu
  • Лист заступника міського голови В.Бєрліна
  • Лист секретаря міської ради С. Маляренко

Результат

Протягом 2011-2012 років в рамках реконструкції міського театру драми та музичної комедії імені Тараса Шевченка виконано ряд робіт. Крім того, у 2011 році був здійснений капітальний ремонт приміщень театру, а саме: сцени, глядацького залу, санітарних кімнат та коридорів.

У 2013 році розроблений проект об'єкту «Мала сцена КП «Криворізький академічний міський театр драми та музичної комедії імені Тараса Шевченка» м. Кривий Ріг- реконструкція».

Проектом плану соціально-економічного розвитку міста Кривого Рогу на 2014 рік планується проведення робіт з реконструкції малої сцени комунального підприємства «Криворізький академічний міський театр драми та музичної комедії імені Тараса Шевченка».

Відповідно до листа Криворізької міської ради від 20 лютого 2015 року, всі заплановані заходи завершені. В 2011 році за рахунок коштів бюджету розвитку був проведений капітальний ремонт приміщень театру, а саме: сцени, залу для глядачів, коридорів та санітарних кімнат на загальну суму 3121,4 тис.грн.

У 2012 –му замінені електромережі, системи опалення та водозабезпечення, встановлені нові системи кондиціонування, вентиляції, акустична система. Завершено ремонт фасаду будівлі, зроблені пандуси та декоративне освітлення.