Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Кривого Рогу

Вілкул пообіцяв побудувати аквапарк у Кривому Розі

Кандидат на посаду міського голови Кривого Рогу Юрій Вілкул обіцяє побудувати в Кривому Розі аквапарк: "Я глибоко переконаний в тому, що в Кривбасі повинна бути створена потужна інфраструктура для культурного відпочинку городян. У нас досягнуто повне взаєморозуміння з центром в тому, що в Кривбасі для відпочинку городян необхідно побудувати аквапарк".
Архів
Сказано 7 жовтня 2010 р.

Джерело

  • http://www.krivoy-rog.com/index.php?option=com_content&task=view&id=131440
  • http://dnepr.comments.ua/news/2013/03/30/094629.html
  • http://krlife.com.ua/news/budut-li-v-krivom-roge-v-blizhaishee-vremya-postroeny-akvapark-i-musoroprerabatyvayushchii-zavo
  • Лист секретаря міської ради С.Маляренко

Результат

Планується, що аквапарк буде виконаний в стилістиці «космічного футуризму».

19.12.2013 року начальник управління економіки Криворізького міськвиконкому Тетяна Підпалько на прес-конференції повідомила, що в програмі соціально-економічного розвитку міста на найближчі роки будівництво аквапарку не передбачено. Таким чином, проект буде реалізовано за рахунок інвесторів.

Відповідно до листа Криворізької міської ради від 20 лютого 2015 року, для будівництва аквапарку розроблено детальний план території та проведено його громадські обговорення. Виконано проектно-кошторисну документацію та проведено її експертизу. Отримано дозвіл на підготовчі роботи.

Питання виконання будівельних робіт, з огляду на напружену економічну ситуацію в країні, знаходиться в стадії вирішення інвестором.