Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Жданов обіцяє провести незалежний аудит діяльності державних підприємств, які підпорядковуються відомству

23 грудня 2014 року міністр молоді та спорту України Ігор Жданов пообіцяв, що міністерство молоді та спорту України проведе незалежний аудит фінансово-господарської діяльності державних підприємств, які підпорядковуються відомству.
Виконано
Сказано 23 грудня 2014 р.

Джерело

  • http://dsmsu.gov.ua/index/ua/material/16011
  • http://dsmsu.gov.ua/index/ua/material/16451
  • лист міністерства молоді та спорту України від 29 травня 2015 року
  • Лист міністерства молоді та спорту України від 30 липня 2015 року
  • Лист Міністерства молоді та спорту України від 4 листопада 2015 року
  • Лист Міністерства молоді та спорту України від 26 листопада 2015 року

Результат

5 лютого 2015 року Міністерство молоді та спорту України та Приватне Акціонерне Товариство “КПМГ Аудит” підписали Меморандум про співпрацю.

Згідно листа міністерства молоді та спорту України від 29 травня 2015 року, рішення щодо проведення незалежних аудитів фінансово - господарської діяльності державних підприємств, що входять до сфери управління Мінмолодьспорту не приймало.

Згідно листа міністерства молоді та спорту України від 30 липня 2015 року, в період з січня по травень 2015 року сектор внутрішнього аудиту Мінмолодьспорту провів аудити державних підприємств "Палац спорту", "Льодовий стадіон" та "Укрспортзабезпечення".

Згідно листа Міністерства молоді та спорту України станом 4 листопада 2015 року, у плановому порядку, також проведено аудит державного автотранспортного підприємства "Автомехбаза" яке знаходиться у підпорядкуванні Мінмолодьспорту.