Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Кривого Рогу

Вілкул пообіцяв комплексну реставрацію вул.К.Маркса

Міський голова Кривого Рогу Юрій Вілкул обіцяє змінити на краще вулицю Карла Маркса, яка є історичним центром міста. Планується відреставрувати будівлі, поставити сучасне декоративне вуличне освітлення, облаштувати пішохідні зони та зони відпочинку.
Архів
Сказано 3 лютого 2011 р.

Джерело

  • http://kri.com.ua/6419-jurijj-vilkul-ja-stavlju-zadachu-chtoby-krivojj.html
  • http://1kr.ua/news-8024.html
  • http://www.litsa.com.ua/show/a/13030
  • Лист секретаря міської ради С. Маляренко

Результат

Станом на травень 2013 року завершилася реконструкція скверу біля Головпоштамту на проспекті Карла Маркса. 24 жовтня відбувся тендер на проведення реконструкції проспекту Карла Маркса. Тут переобладнають комунікації, реконструюють зовнішнє освітлення і підсвітять деякі будинки світлодіодами, замінять дорожнє покриття, зроблять дорожню розмітку, встановлять дорожні знаки, тротуари вимостять плиткою з різнокольорової бруківки, поставлять лавки та урни, висадять дерева, встановлять фонтани. Планується, що роботи будуть проведені в жовтні 2013 р. - грудні 2014 р.

Відповідно до листа Криворізької міської ради від 20 лютого 2015 року, завершено два етапи реконструкції проспекту К.Маркса. В 2012 році в ході реалізації проекту реконструкції проспекту Карла Маркса проведено роботи по благоустрою території, прилеглої з лівої сторони до академічного театру імені Т.Г.Шевченка. До складу робіт входить перевлаштування інженерних мереж на нові, вимощення території гранітними плитами, сучасне освітлення території та озеленення. У театральному комплексі влаштовано площу – сучасний Арт-Майдан та відкрито Шаховий клуб.

В 2013 році завершено роботи з реконструкції скверу біля пам’ятника Т.Г.Шевченка та влаштовано сквер з розміщенням пам’ятного знаку вул. Поштовій. Крім того, реконструйовано театральну площу біля академічного театру ім. Т.Г. Шевченка. В процесі реконструкції виконано роботи з влаштування двох пішохідних фонтанів, основи під гранітні плити, перевлаштування інженерних мереж, вимощення з граніту та плитки, благоустрою, озеленення та зовнішнього освітлення.