Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Заступник голови - керівник апарату Чернігівської обласної державної адміністрації

Журман пообіцяв проконтролювати повернення коштів вкладникам ПАТ «Банк «Демарк»

10 листопада 2014 року під час зустрічі з ініціативною групою банку «Демарк», в.о. голови Чернігівської обласної державної адміністрації Сергій Журман пообіцяв проконтролювати повернення коштів вкладникам ПАТ «Банк «Демарк».
Виконано
Сказано 10 листопада 2014 р.

Джерело

  • http://cg.gov.ua/index.php?id=118846&tp=0
  • http://cg.gov.ua/index.php?id=127919&tp=0
  • http://cg.gov.ua/index.php?id=129199&tp=0

Результат

28 січня 2015 року начальник Управління Національного банку України у Чернігівській області Леонід Волошок під час засідання прес-клубу «Ділове слово» заявив, що громадяни, які були вкладниками банку «Демарк», отримають свої кошти по депозитах незалежно від закінчення терміну вкладу. За його словами, 29 січня поточного року закінчується термін дії тимчасової адміністрації у банку «Демарк». Тому 27 січня Фонд гарантування вкладів звернувся до Національного банку України з пропозицією про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію цього банку.

5 лютого 2015 року Управління Національного банку України в Чернігівській області повідомляє, що в зв’язку з прийняттям виконавчою дирекцією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб 30.01.2015 рішення № 18 про початок ліквідації Банку «Демарк» Фонд з 6 лютого 2015 року розпочинає виплати коштів вкладникам даного банку.