Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Кривого Рогу

Вілкул має намір побудувати торгово-розважальний комплекс

Міський голова Кривого Рогу Юрій Григорович Вілкул пообіцяв, що поява торгово-розважального комплексу, який стане новим архітектурним рішенням у місті, продовжить програму підвищення комфортності проживання криворіжців. Проект планується реалізувати на початку 2013 року.
Не виконано
Сказано 19 січня 2011 р.

Джерело

  • http://www.kryvyirih.dp.ua/ua/st/pg/200111513797254_n/index.html
  • http://krlife.com.ua/news/%C2%ABkolizeyu%C2%BB-v-krivom-roge-vse-taki-byt-foto
  • Лист секретаря мыської ради С. Маляренко

Результат

Станом на 14 березня 2013 року проект спорудження ТРК "Колізей" знаходиться на погодженні пожежної безпеки в управлінні МНС Дніпропетровської області в Дніпропетровську.

Відповідно до листа Криворізької міської ради від 20 лютого 2015 року, робота над проектом триває. На теперішній час розроблено та затверджено містобудівну документацію, проведено її громадські обговорення.

Прийнято рішення міської ради про затвердження проекту землеустрою земельної ділянки для будівництва та обслуговування торговельно-розважального комплексу. Після розробки проектної документації здійснюється її коригування на зауваження органів, які погоджують вказану документацію відповідно до чинного законодавства. Проводяться тендерні процедури з визначення генерального підрядника будівництва.