Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Баранов пообіцяв жорсткий контроль у питанні виконання екологічної програми у Запоріжжі

Голова Запорізької обласної державної адміністрації Валерій Баранов 12 серпня 2014 р. пообіцяв жорсткий контроль у питанні виконання екологічної програми у Запоріжжі, завдяки чому через 3 роки містяни забудуть про екологічні проблеми.
Виконано
Сказано 12 серпня 2014 р.

Джерело

  • http://www.zoda.gov.ua/news/24551/valeriy-baranov-za-umovi-vikonannya-vsih-ekologichnih-zahodiv-vzhe-za-tri-roki-zaporizhtsi-zabudut-pro-ekologichni-problemi.html
  • Лист заступника керівника апарату облдержадміністрації В.Г. Кархачова

Результат

Відповідно до листа Запорізької обласної державної адміністрації від 7 листопада 2014 року, рішенням Запорізької обласної ради від 28 березня 2013 року затверджена "Обласна комплексна програма охорони довкілля, раціонального використання природних ресурсів та забезпечення екологічної безпеки" на період 2013 - 2020 роки. Згідно з рішенням, контроль за виконанням покладено на постійну комісію обласної ради з питань екології та раціонального природокористування. Координацію за ходом виконання програми здійснює Департамент екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації. Також на запити голови постійної комісії з питань екології та раціонального природокористування Запорізької обласної ради постійно надається інформація про виконання заходів програми.