Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Машковський пообіцяв санаторію "Тетерів“ компенсувати чверть витрат, пов'язаних із тимчасовим проживанням переселенців зі Сходу України

11 серпня 2014 року, під час чергового засідання регіонального координаційного штабу, голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Машковський повідомив, що санаторію „Тетерів“ буде компенсовано чверть витрат, пов’язаних із тимчасовим проживанням переселенців зі сходу України.
Виконано
Сказано 11 серпня 2014 р.

Джерело

  • http://zhitomir-region.gov.ua/index_news.php?mode=news&id=8803
  • http://zhitomir-region.gov.ua/index_news.php?mode=news&id=9013
  • http://zhitomir-region.gov.ua/index_news.php?mode=news&id=9250
  • http://zhitomir-region.gov.ua/index_news.php?mode=news&id=9789
  • Лист Заступника адміністрації Поліщука В.

Результат

25 грудня 2014 року голова Житомирської обласної державної адміністрації з робочим візитом відвідав вимушених переселенців у санаторії «Тетерів».

24 січня 2015 року голова Житомирської ОДА Сергій Машковський в інтерв'ю заявив, що ОДА ініціює фінансовий аудит щодо використання коштів керівництвом санаторію "Тетерів". Голова ОДА повідомив, що з обласного бюджету були виділені кошти для санаторію "Тетерів" у розмірі 364,970 тис. грн і з державного бюджету у розмірі 444,937 тис. грн.

Відповідно до листа Житомирської ОДА від 8 квітня 2015 року, за рахунок коштів резервного фонду державного бюджету, виділених Житомирській області для відшкодування фактично понесених витрат за період по 31 серпня 2014 року за проживання установам, підприємствам, організаціям, Дочірньому підприємству "Санаторій для батьків з дітьми "Тетерів" ЗАТ лікувально-оздоровчих комплексів "Укрпрофоздоровниця" відшкодовано фактично понесені витрати за проживання внутрішньо переміщених осіб в сумі 444 937, 05 грн. Крім того, санаторію "Тетерів" з обласного бюджету було направлено 1 083 695, 05 грн.