Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Ткаченко пообіцяв робітникам Черкащини, які будуть ремонтувати школу у Слов'янську, належні умови проживання, 3-разове харчування та захист міліції

Голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко 18 липня 2014 р. пообіцяв робітникам Черкащини, які будуть ремонтувати школу у Слов'янську Донецької області, належні умови проживання, 3-разове харчування та захист міліції.
Виконано
Сказано 18 липня 2014 р.

Джерело

  • http://www.oda.ck.ua/?lng=ukr&section=2&page=2&id=1112739
  • Лист директора департаменту капітального будівництва Черкаської ОДА О.П. Різника

Результат

Відповідно до листа департаменту капітального будівництва Черкаської ОДА від 16 січня 2015 року, на період будівництва школи у Слов'янську було прийнято рішення забезпечити роботою людей мешканців міста Слов'янськ та навколишніх міст. Запросили на виконання ремонтних робіт саме їх. Робітники були повністю забезпечені житлом, триразовим харчуванням. Продукти харчування були направлені з Черкаської області. Шкільних кухарів (3 особи) було відкликано з відпусток. Протягом ремонтних робіт охорону та безпеку працівників забезпечували правоохоронці та бійці добровільних батальйонів, які, також, супроводжували доставку будівельних матеріалів та робочих до місця призначення. За період від початку відновлення школи до її відкриття Департамент два рази на день зв'язувався з директором школи Гелюхом Н.О. в телефонному режимі та контролював хід виконання ремонтних робіт.