Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Денисенко запланував ініціювати парламентські слухання та внести законопроект щодо підтримки малого і середнього бізнесу в Україні

На своєму персональному сайт 18 квітня 2014 року народний депутат Анатолій Денисенко заявив, що його виборча програма доповнена новими пунктами. Одним із них є ініціювання парламентських слухань щодо підприємництва, захисту малого і середнього бізнесу та розробка законопроекту щодо підтримки малого та середнього підприємництва.
Виконано
Сказано 18 квітня 2014 р.

Джерело

  • http://denisenko.kharkov.ua/news/618-2014-04-18-13-42-07.html
  • http://www.president.gov.ua/documents/18026.html
  • http://denisenko.kharkov.ua/news/anatolij-denisenko-vnov-iniciiruet-provedenie-parlamentskix-slushanij.html

Результат

27 серпня 2014 року Президент України Петро Порошенко достроково припинив повноваження Верховної Ради України сьомого скликання, призначивши позачергові вибори на 26 жовтня 2014 року.

30 січня 2015 року народний депутат України Анатолій Денисенко направив пакет документів на розгляд главі комітету з питань промислової політики та підприємництва Галасюку Віктору Валерійовичу з проханням підтримати проведення парламентських слухань щодо підприємництва, захисту малого і середнього бізнесу та розробка законопроекту щодо підтримки малого та середнього підприємництва.