Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Сін запланував збільшити кількість палат для чорнобильців та учасників ВВВ

25 квітня 2014 року мер Запоріжжя Олександр Сін заявив, що кількість палат для учасників ВВВ та чорнобильців у місті буде збільшуватись.
Не виконано
Сказано 25 квітня 2014 р.

Джерело

  • http://reporter-ua.com/2014/04/25/v-zaporozhe-pochtili-pamyat-pogibshih-likvidatorov-avarii-na-chaes-foto
  • Лист заступника міського голови Запоріжжя О.С. Кузьмін

Результат

Відповідно до листа Запорізької міської ради від 19 січня 2015 року,згідно чинного законодавства України для осіб, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС не передбачено створення окремих палат, тому вони отримують стаціонарне лікування в палатах для ветеранів ВВВ спеціалізованих лікувальних закладів: КУ «Міська клінічна лікарня екстреної та швидкої медичної допомоги м. Запоріжжя», КУ «6-а міська клінічна лікарня», КУ «Запорізька міська багатопрофільна клінічна лікарня № 9», КУ «Центральна лікарня Орджонікідзевського району» та палатах КУ «Запорізька міська багатопрофільна дитяча лікарня № 5».

Протягом 2014 року кількість існуючих палат для лікування учасників ВВВ не збільшувалась, але продовжувалася робота по зміцненню матеріально-технічного оснащення палат. Станом на 22.12.2014 в закладах охорони здоров’я м. Запоріжжя організовані палати для інвалідів і учасників війни в кількості 110, у тому числі 13 палат для ветеранів війни в госпітальному відділенні КУ «Міська клінічна лікарня №2». Всі палати відремонтовані, укомплектовані новими меблями, предметами побутової техніки. Належне функціонування палат для ветеранів війни контролюється особисто головними лікарями лікувально-профілактичних закладів м. Запоріжжя.