Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Львова
  • Голова партії "Самопоміч"

Садовий запевнив, що ринок «Любінське сяйво» працюватиме у нормальному режимі

Міський голова Львова Андрій Садовий 14 квітня 2014 року запевнив, що невдовзі буде ухвалено рішення щодо закріплення земельної ділянки за ринком «Любінське сяйво» і всі будуть працювати тут, як і раніше.
Виконано
Сказано 14 квітня 2014 р.

Джерело

  • http://city-adm.lviv.ua/portal-news/economy/216974-rynok-bude-normalno-pratsiuvaty-a-sadovyi-pratsivnykam-tzov-liubinske-siaivo
  • http://www.wz.lviv.ua/leopolis/128429
  • https://www.youtube.com/watch?v=UyXFxGpNF0Q
  • Лист начальника управління житлового господарства департаменту Ю. Голець

Результат

Станом на вересень 2014 року ринок «Любінське сяйво» працює у нормальному режимі.

2 грудня 2014 року на прес-конференції директор ТзОВ "Любінське сяйво" Зіновій Сідорський розповідає про судові позови зі сторони різних компанії, які оскаржують договір оренди. Через це є загроза, що оренду на землю для ринку "Любінське сяйво" може бути скасовано.

Відповідно до листа Львівської міської ради від 5 травня 2015 року ухвалою Львівської міської ради від 15.05.2014 "Про затвердження ТзОВ "Любінське сяйво" проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок на вул. С. Петлюри, 11" товариству з обмеженою відповідальністю "Любінське сяйво" надано земельні ділянки площею 0, 1903 га, у тому числі площею 0, 1807 га у межах червоних ліній, та площею 0, 0125 га в оренду терміном на 5 років для розміщення ринку зі збірно-розбірних конструкцій та його обслуговування на вул. С. Петлюри, 11. Договори оренди земельних ділянок укладено та зареєстровано у встановленому порядку до 2019 року.