Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Тернополя

Надал запланував біля діючого стадіону "Текстерно" побудувати новий

10 квітня 2014 року Тернопільський міський голова Сергій Надал заявив, що біля діючого стадіону "Текстерно" за кошти інвестора буде побудовано новий стадіон. Після облаштування його передадуть у комунальну власність, запевнив мер.
Архів
Сказано 10 квітня 2014 р.

Джерело

  • http://www.rada.te.ua/novyny/22246.html
  • Лист заступника міського голови Тернополя Хімейчука І.С.
  • Лист заступника міського голови Тернополя Стемковського В.В.
  • Лист заступника міського голови Тернополя Хімейчука Івана Сергійовича
  • https://www.facebook.com/sergij.nadal/videos/1591368250883473/
  • https://mediator.te.ua/2019/11/19/zamist-stadionu-teksterno-v-ternopoli-buduyut-palats-sportu-za-300-miljoniv-foto/

Результат

Станом на 19 листопада 2019 року розпочали будівництво комплексу "Палац Спорту". Його зводять на проспекті Злуки, 3а, де донедавна був стадіон "Текстерно". Сучасний спортивний комплекс з трибунами та паркінгом "Палац Спорту" на 3000 глядацьких місць вміщуватиме зaли для ігрових видів спорту: волейболу, футзaлу, бaскетболу, гaндболу та бадмінтону. Проте, це не є новим стадіоном, як те обіцяв Сергій Надал, тому обіцянку перенесено до архіву.

На місці колишнього стадіону "Текстерно", що на вулиці Злуки збудують сучасний спортивний комплекс. Депутати Тернопільської міської ради прийняли рішення про передачу 1,5 га землі на стадіоні у користування тернопільському міському стадіону для будівництва спортивного комплексу. Станом на 30 жовтня 2017 року від колишнього стадіону залишилась тільки захаращена територія, а мешканці прилеглих будинків скаржаться на те, що на стадіон приходять займатись далеко не спортом. Новий комплекс вміщатиме близько 3000 відвідувачів та складатиметься з 3-х частин: для проведення міжнародних змагань, тренувально-оздоровчих занять та для ДЮСШ з греко-римської боротьби (відео 07:30-02:10:00).