Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Олійник обіцяє усунути нелегальні зали ігрових автоматів на Вінниччині

21 березня 2014 року голова Вінницької ОДА Анатолій Олійник заявив про наміри усунути протягом "короткого часу" усі нелегальні зали ігрових автоматів на Вінниччині.
Виконано
Сказано 21 березня 2014 р.

Джерело

  • http://www.vin.gov.ua/web/vinoda.nsf/web_alldocs/Doc%D0%94%D0%95%D0%9F%D0%909HEMN2
  • Лист начальника управління полковника міліції УДСБЕЗ УМВС України у Вінницькій області С.О. Маклакова
  • Лист Директора Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницької ОДА Світлани Василюк
  • http://www.president.gov.ua/documents/19012.html

Результат

Відповідно до листа УДСБЕЗ УМВС України у Вінницькій області від 4 листопада 2014 року, з початку 2014 року слідчими УМВС області до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості та розпочато досудове розслідування у 22 кримінальних провадженнях про злочини, пов’язаних із зайняттям гральним бізнесом, з яких 4 особам оголошено про підозру у їх вчиненні та 2 направлено до суду з обвинувальним актом.

За час проведення заходів із протидії кримінальним правопорушенням у сфері грального бізнесу знешкоджено 69 гральних заклади. У ході досудового слідства проведено 69 санкціонованих обшуки, в результаті яких вилучено 469 одиниць грального обладнання, а саме: 144 гральний автомат, 307 комп’ютерів, 17 покерних столів та 1 рулетку. За повідомленням Вінницької ОДА від 27 січня 2015 року, на сьогодні проблема з виникненням нових об’єктів тіньового бізнесу моніториться постійно, проводяться упереджувальні та профілактичні заходи. А у випадку повідомлень про функціонування сумнівних закладів грального бізнесу є миттєва реакція правоохоронних органів. Указом Президента України від 27 лютого 2015 року А.Олійника було звільнено з посади голови Вінницької обласної державної адміністрації.