Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Олійник пріоритетним завданням назвав боротьбу з корупцією

11 березня 2014 року голова Вінницької ОДА Анатолій Олійник заявив, що пріоритетним завданням обласної влади є боротьба з корупцією.
Виконано
Сказано 11 березня 2014 р.

Джерело

  • http://www.vin.gov.ua/web/vinoda.nsf/web_alldocs/Doc%D0%94%D0%95%D0%9F%D0%909H4JGF
  • http://www.vin.gov.ua/web/vinoda.nsf/web_alldocs/Doc%D0%9B%D0%9C%D0%9B%D0%A79TACZX

Результат

31 січня 2015 року Вінницька обласна державна адміністрація звітувала про результати проведених місцевими органами виконавчої влади Вінницької області заходів з реалізації антикорупційної політики у 2014 році. Місцевими органами виконавчої влади спільно з органами місцевого самоврядування та правоохоронними органами області в 2014 році було реалізовано певний комплекс організаційних та практичних заходів, спрямованих на удосконалення системи запобігання і протидії корупції.

Відповідно до вимог частини третьої статті 18 Закону України “Про засади запобігання і протидії корупції” обласною і районною державними адміністраціями, забезпечено розміщення на офіційних веб-сайтах проектів нормативно-правових актів, що підлягають громадському обговоренню, а також систематично оприлюднюється та оновлюється інформації про діяльність облдержадміністрації на офіційному веб-сайті.

Протягом 2014 року спеціально уповноваженими суб'єктами у сфері протидії корупції області було направлено до суду матеріали за 75 адміністративними і 62 кримінальними корупційними правопорушеннями.

Ведеться робота з напрацювання форм і методів взаємодії з інститутами громадянського суспільства у питаннях реалізації антикорупційної політики та поширення серед населення ідей нетерпимості до проявів корупції та формування громадського суспільства.