Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Львова
  • Голова партії "Самопоміч"

Садовий запевнив, що на вул. Озаркевича, 4а будівництва не буде

Міський голова Львова Андрій Садовий 12 лютого 2014 року повідомив, що на вул. Озаркевича, 4а будівництва не буде. За його словами, будівлі перейдуть у власність міста.
Виконано
Сказано 12 лютого 2014 р.

Джерело

  • http://city-adm.lviv.ua/lmr-news/rubrics/land-policy/215929-na-vul-ozarkevycha-budivnytstva-ne-bude-a-sadovyi
  • Лист начальника управління житлового господарства департаменту Голець Ю.
  • Лист начальника управління комунальної власності Львівської міської ради Свистун І.
  • http://vgolos.com.ua/news/u_ratushi_za_30_mln_grn_remontuvatymut_pamyatky_arhitektury_ta_buduvatymut_sportmaydanchyky_na_syhovi_257377.html
  • Лист начальника управління охорони історичного сериовища Львівської МР Онищенко-Швець Лілії
  • Лист Львівської міськради від 28 листопада 2019 року

Результат

Будівництво на вулиці Озаркевича, 4а не відбувається станом на 28 листопада 2019 року, тому обіцянка отримує статус "виконано".

Нагадаємо про перебіг подій:

Відповідно до листа Львівської міської ради від 5 травня 2015 року Львівська міська рада прийняла ухвалу «Про відчуження у ТзОВ «Розвиток нерухомості» для суспільних потреб об'єктів нерухомого майна», якою передбачається проведення відчуження об'єктів нерухомого майна на вул. Є. Озаркевича, 4, які належать на праві власності ТзОВ «Розвиток нерухомості».

Відчуження вказаних об'єктів нерухомого майна проводитиметься способом передачі ТзОВ «Розвиток нерухомості» в оренду земельних ділянок на просп. Чорновола, 69 та на вул. Струмок - вул. Т. Масарика, 7.

Пунктом 4 вказаної ухвали погоджено ТзОВ «Розвиток нерухомості» місце розташування земельних ділянок та надано дозвіл на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення в оренду земельних ділянок на просп. В. Чорновола, 69 та на вул. Струмок - вул. Т. Масарика, 7.

Ухвалою також передбачено укладення з ТзОВ «Розвиток нерухомості» договору пожертви об'єктів нерухомого майна у випадку надання згоди власником нерухомого майна на відчуження для суспільних потреб об'єктів нерухомого майна на вул. Є. Озаркевича, 4.

Після укладення договорів оренди вищезазначених ділянок ухвалою передбачається проведення відчуження об'єктів нерухомого майна на вул. Є. Озаркевича, 4, які належить на праві власності ТзОВ «Розвиток нерухомості».

Станом на 1 травня 2015 року договір пожертви об'єктів нерухомого майна перебуває на стадії погодження істотних умов.

Відповідно до листа Львівської міської ради від 9 грудня 2015 року, об'єкт нерухомості за адресою м. Львів, вул. Є.Озаркевича, 4а, перебуває у власності ТзОВ «Розвиток нерухомості» і не належить до власності територіальної громади м.Львова, у Львівської міської ради відсутні правові підстави для вчинення будь-яких правочинів та ведення їх обліку.

22 березня 2017 року виконавчий комітет ЛМР виділив 800 тис. грн на реставраційно-ремонтні роботи будівлі шпиталю ім. Митрополита Андрея Шептицького на вул. Є. Озаркевича, 4а.

Відповідно до листа ЛМР від 4 квітня 2017 року з управлінням укладено договір про пожертву нерухомого майна №369, згідно якого, на цій ділянці у комунальній власності перебувають 8 об'єктів.

За інформацією наданою Львівською міською радою від 28 листопада 2019 року, відсутні відомості щодо будівництва на вул. Озаркевича, 4а. Варто зазначити, що наразі там відбуваються ремонтно-реставраційні роботи будівлі шпиталю ім. Митрополита Андрея. Замовником робіт є управління охорони історичного середовища Львівської міськради.