Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Сін запланував реконструкцію переходу через балку Маркусова

20 січня 2014 року мер Запоріжжя Олександр Сін повідомив про наміри провести реконструкцію пішохідного переходу через балку Маркусова (від вул. Історичною до вул. Сеченова).
Виконано
Сказано 20 січня 2014 р.

Джерело

  • http://www.meria.zp.ua/test/index.php?id=20
  • http://www.meria.zp.ua/test/index.php?id=147&pid=13569
  • Лист першого заступника Запорізького міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Д.О. Свіркін
  • https://meria.zp.ua/test/index.php?id=24945
  • https://meria.zp.ua/test/

Результат

Відповідно до листа Запорізької міської ради від 27 січня 2015 року, роботи з реконструкції пішохідного переходу через балку Маркусова від вул. Історичної до вул. Сєчєнова в м. Запоріжжі виконано у 2014 році на 70 відсотків: виконано підготовчі роботи, демонтаж старих металоконструкцій, укладено нове мостове полотно, частково зварена нова огорожа. Завершення будівельних робіт на об'єкті заплановано виконати у 2015 р. по мірі надходження фактичного фінансування на ці цілі.

23 вересня 2015 року роботи з реконструкції пішохідного переходу через балку Маркусова в Заводському районі практично завершені. Сьогодні міський голова Олександр Сін провів там виїзну нараду, за підсумками якого дав низку доручень. За інформацією департаменту житлово-комунального господарства міської ради, пішохідний перехід через балку Маркусова знаходився в аварійному стані, на що неодноразово скаржилися жителі. Завдяки виділенню бюджетних коштів тут відремонтували пішохідний міст, виконали укладання асфальту на підходах до нього.