Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Кривого Рогу

Вілкул запланував створити 3 веб-сайти для інвесторів

Мер Кривого Рогу Юрій Вілкул в інтерв'ю від 16 грудня 2013 року заявив про наміри створити декілька веб-ресурсів для інвесторів. Йдеться про такі сайти як "Путівник інвестора", "Карта інвестиційних можливостей" та "Інвестиційний паспорт", - уточнив міський голова.
Архів
Сказано 16 грудня 2013 р.

Джерело

  • http://www.auc.org.ua/sites/default/files/files/%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D1%82%D1%8F_%D0%9C%D0%A1_%D0%B3%D1%80%D1%83%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%8C%202013.pdf
  • http://auc.org.ua/news/yurii-vilkul-%C2%ABne-potribno-boyatisya-reform-%E2%80%93-potribno-vikoristovuvati-novi-mozhlivosti-shchob-p
  • Лист секретаря міської ради

Результат

Відповідно до листа Криворізької міської ради від 20 лютого 2015 року, з метою створення сучасної системи комунікацій й інформаційного забезпечення інвестиційної діяльності у рамках Маркетингової стратегії розвитку міста на порталі "Криворізький ресурсний центр" створено спеціальний інвестиційний веб-ресурс "Путівник інвестора"(http://ig.krogerc.info). Даний ресурс впроваджено з березня місяця 2014 року.

Ресурс містить всю інформацію, необхідну потенційному інвестору: дані про наявності вільних земельних ділянок, об’єктів комунальної власності, рекреаційних зон міста потенційно привабливих для інвестора, покроковий алгоритм дій інвестора тощо.

Також створено електронну інвестиційну карту, де нанесено усі запропоновані об’єкти для інвестицій з детальним описом, розміщені фото та інформація щодо комунікацій. Матеріали ресурсу викладені двома мовами - українською та англійською. Вся інформація постійно оновлюється та знаходитися в актуальному стані.