Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Львова
  • Голова партії "Самопоміч"

Садовий пообіцяв побудувати дитмайданчик на вул. Лисенка, 14, за умови прийняття ухвали на сесійному засіданні

8 жовтня 2013 року міський голова Львова Андрій Садовий пообіцяв побудувати дитмайданчик на вул. Лисенка, 14 за умови прийняття ухвали на сесійному засіданні.
Виконано
Сказано 8 жовтня 2013 р.

Джерело

  • http://city-adm.lviv.ua/portal-news/society/youth-policy/213899-tam-maie-buty-dytiachyi-maidanchyk-a-sadovyi-pro-vul-lysenka-14
  • http://tvoemisto.tv/news/na_vulytsi_lysenka_u_lvovi_oblashtovuyut_dytmaydanchyk_61477.html
  • http://dyvys.info/suspilstvo/na-vul-lysenka-14-bude-dytyacho-sportyvnyj-majdanchyk.html
  • Лист Львівської міської ради від 17.06.2014 року
  • Лист в.о. начальника департаменту містобудування Львівської міської ради Коровайника С.
  • Лист начальника управління житлового господарства департаменту Ю. Голець
  • Лист директора департаменту містобудування Львівської міської ради А. Павліва

Результат

Згідно листа Львівської міської ради від 17.06.2014 року, в 2013 році було здійснено усі заходи необхідні для виготовлення проектно-кошторисної документації та проведення її експертизи в ДП "Укрдержбудекспертиза" для облаштування дитячого майданчика на вул. Лисенка, 14. Роботи по встановленню обладнання дитячого майданчика виконано на 91,2%. Завершення будівництва майданчика планується в 2014 році. Відповідно до листа Львівської міської ради від 15 січня 2015 року, Обладнання дитячого майданчика на вул. Лисенка, 14 було встановлено на 90%. Проте, враховуючи думку мешканців, відповідно до протоколу засідання робочої групи від 6 листопада 2014, створеної розпорядженням міського голови "Про утворення робочої групи", до складу якої входять представники органів місцевого самоврядування та представники громадськості та з метою проведення Личаківською районною адміністрацією робіт з вирівнювання / впорядкування ділянки майданчика управлінням молоді сім’ї та спорту вжито заходів для здійснення тимчасового демонтажу елементів дитячого майданчика на вул. Лисенка, 14. Вказані елементи дитячого майданчика планується встановити навесні 2015 року.

Відповідно до листа Львівської міської ради від 5 травня 2015 року підрядна організація ТзОВ "Європейський парк" виконувала демонтажні роботи елементів дитячого майданчика на вул. Лисенка, 14. Демонтовані елементи дитячого майданчика знаходяться на зберіганні в ТзОВ "Європейський парк". Роботи з вирівнювання та впорядкування земельної ділянки проводяться Личаківською районною адміністрацією. Після проведення зазначених робіт ТзОВ "Європейський парк" повторно виконує роботи з монтажу дитячого майданчика.

Відповідно до листа Львівської міської ради від 27 липня 2015 року, роботи з вирівнювання та впорядкування земельної ділянки на вул. Лисенка, 14 для облаштування дитячого майданчика виконані. ТзОВ "Європейський парк" здійснено повторний монтаж ігрових елементів майданчика.