Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Батьківщина"
  • Член Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики

Ніколаєнко обіцяє у 2013 році розпочати ремонтні роботи у обласному Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф

10 квітня 2013 року під час візиту до обласного Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Андрій Ніколаєнко визначив певні проблеми закладу, що потребують невідкладного вирішення, зокрема, дах, який протікає і потребує ремонту, теплоізоляція приміщень, заміна вікон, які вже вичерпали свій термін експлуатації, необхідність розширення площі; а також запевнив, що ремонтні роботи розпочнуться вже у поточному році після визначення вартості усіх робіт та з настанням тепла. «Ми зробимо все, щоб обласний Центр екстреної медичної допомоги став одним з кращих у державі», – наголосив керівник області.
Виконано
Сказано 10 квітня 2013 р.

Джерело

  • http://kr-admin.gov.ua/start.php?q=News1/Ua/2013/10041303.html
  • Лист заступника голови Кіровоградської ОДА В.Рєзніка

Результат

Як повідомили в Кіровоградській ОДА, у 2013 році за рахунок коштів обласного бюджету у сумі 199 тис.грн. передбачено кошти на виготовлення проектно-кошторисної документації по об'єкту "Реконструкція частини будівлі по вул. Комарова, 56 у м. Кіровограді для влаштування оперативно-диспечерської служби ТМО "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Кіровоградській області".

За рахунок коштів соціально відповідального бізнесу забезпечено проведення капітального ремонту покрівлі автопарку Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, що забезпечило належні умови для технічного обслуговування спецтранспорту закладу.