Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Сін обіцяє провести фестиваль патріотичної пісні

Олександр Сін 14 лютого 2013 під час зустрічі з воїнами-афганцями заявив, що в найближчому майбутньому має відбутися фестиваль патріотичної пісні.
Виконано
Сказано 14 лютого 2013 р.

Джерело

  • http://www.meria.zp.ua/test/index.php?id=12712
  • Лист заступника міського голови О.С. Кузьмін

Результат

Відповідно до листа Запорізької міської ради від 19 січня 2015 року про проведення в місті всеукраїнського фестивалю патріотичної пісні, Запорізькою міською радою була надана наступна інформація. Всеукраїнський фестиваль-конкурс народно-патріотичної пісні «Україно – зоре моя!» проходив відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 13.12.2012 № 1409 «Про затвердження плану всеукраїнських та міжнародних заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2013 рік». До участі у фестивалі запрошувались переможці обласних конкурсів вокального мистецтва народної манери виконання (ансамблі до 8 осіб, дуети, тріо, солісти) - вихованці, учні загальноосвітніх, професійно-технічних та позашкільних навчальних закладів. Тому, дане питання знаходиться у компетенції департаменту освіти, науки, молоді та спорту Запорізької міської ради.

Інформуємо також, що у Запоріжжі вже 13-й рік поспіль проводиться обласний конкурс творчості патріотичного спрямування «Спадщина». Організатором конкурсу є комунальний заклад «Обласний центр патріотичного виховання молоді» Запорізької обласної ради. Творчі колективи міських комунальних закладів культури і мистецтв постійно беруть участь у відбіркових турах та гала-концерті даного конкурсу. Наприклад, у 2014 році вихованці студії «Artstyle» (керівник Чепіжко Л.І.) комунального закладу «Палац культури «Орбіта» посіли І-ші місця у номінаціях «Сучасна патріотична пісня» та «Військово-патріотична пісня». А вихованець даної студії Антон Якубовський отримав гран-прі конкурсу.