Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Продан обіцяє, що «УДАР» у Верховній Раді ініціюватиме розслідування підписання угоди між компаніями Shell та «Надра Юзівська»

Народний депутат від фракції "УДАР" Оскана Продан 28 січня 2013 року запевнила, що її партія ініціюватиме розслідування подробиць підписання угоди з компанією Shell про розподіл продукції від видобутку сланцевого газу на Юзівській дільниці.
Не виконано
Сказано 28 січня 2013 р.

Джерело

  • http://klichko.org/ua/news/news/oksana-prodan-rosiya-cherez-tisk-gazpromu-vchergove-namagayetsya-zatyagnuti-ukrayinu-do-mitnogo-soyuzu
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=46697
  • http://www.president.gov.ua/documents/18026.html

Результат

18 квітня 2013 року депутат від фракції "Батьківщина" Ю.В. Одарченко зареєстрував "Проект Постанови про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з приводу розслідування порушень Конституції України, законів України та встановлення ознак корупційних дій при проведенні конкурсу на укладання угоди про розподіл вуглеводнів у межах ділянки Юзівська, закупівель за державні кошти для НАК "Нафтогаз України" та на реконструкцію аеропорту "Бориспіль" за №2870. 2 вересня 2014 року законопрпоект було відхилено.