Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Сін обіцяіє переглянути і зменшити тарифи для гуртожитків

Кандидат на посаду міського голови Запоріжжя від ВО "Батьківщина" Олександр Сін у передвиборчій програмі 2010 року пообіцяв переглянути і зменшити тарифи для гуртожитків.
Не виконано
Сказано 19 вересня 2010 р.

Джерело

  • http://sin.zp.ua/programma.php
  • Лист Секретаря Запорізької міської ради Р.О.Тарана від від 29 жовтня 2012 року
  • Лист першого заступника Запорізького міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Д.О. Свіркін
  • Лист міського голови О.Сіна

Результат

У відповідь на інформаційний запит в Запорізькій міській раді 29 жовтня 2012 року поінформували проект "Слово і Діло" про те, що наразі проводиться підготовча робота з перегляду діючих тарифів для гуртожитків.

Відповідно до листа Запорізької міської ради від 27 січня від 2015 року, протягом періоду з 19.09.2010 по 22.12.2014 в м. Запоріжжі за зверненням відповідних суб'єктів господарювання в межах повноважень, наданих ст 28 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" здійснено перегляд та встановлено тарифи для мешканців всього міста, у т. ч. і для мешканців гуртожитків на послуги з централізованого холодного водопостачання і водовідведення, централізованого опалення і гарячого водопостачання і водовідведення, централізованого опалення і гарячого водопостачання, вивезення та захоронення побутових відходів.

За зверненням підприємств було переглянуто тарифи на послуги з утриманням будинків і споруд та прибудинкових територій для мешканців гуртожитків ТОВ "Соцсфера" та ВАТ "Запоріжсталь".

Відповідно до листа Запорізької міської ради від 4 червня 2015 року, рішенням виконавчого комітету міської ради №465 від 14.12.2012 "Про встановлення тарифів Концерну "Міські теплові мережі" м. Запоріжжя на послуги з централізованого опалення і підігріву питної води (за відсутності приладів обліку теплової енергії) для населення складав 10,23 грн./куб.м.

Постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 31.03.2015 №1171 з 1 травня 2015 року Концерну "Міські теплові мережі" встановлено тарифи з централізованого постачання гарячої води для населення:

- за умови підключення рушникосушильників до системи гарячого водопостачання - 38,81 грн./куб.м. (з ПДВ);

- за відсутності рушникосушильників - 35,98 грн./куб.м. (з ПДВ)