Садовий третій за кількістю та п’ятий за якістю: обіцянки мера Львова

Читать на русском

Станом на 17 січня 2014 року в системі «Слово і діло» зафіксовано 184 обіцянки мера Львова Андрія Садового, з яких 56 – виконані, 40 – не виконані, а 88 – чекають на своє виконання.

За кількістю даних обіцянок в системі він посідає третє місце після міського голови Луцька Миколи Романюка (201) та мера Вінниці Володимира Гройсмана (186).

При цьому рейтинг відповідальності Садового становить 30% - це п’ятий показник після вже згаданого Гройсмана (45%), мера Тернополя Сергія Надала (41%), голови Кривого Рогу Юрія Вілкула (39%) і мера Хмельницького Сергія Мельника (36%).

Серед останніх виконаних обіцянок Садового варто виділити відкриття додаткових 12 груп в дитячих садочках, встановлення виплат ветеранам УПА, отримання Львовом кредиту на покращення системи теплопостачання, диспетчеризацію понад 300 ліфтів, відкриття кільця на вул. Городоцькій-Шевченка.

В той же час мер Львова провалив свої обіцянки відносно введення в обумовлені строки автоматизованої системи управління дорожнім рухом, відкриття першої черги дитсадка на вул. Зубрівській, облаштування 50 км велодоріжок, проведення ремонтних робіт в музеї Пінзеля, завершення ремонту вул. Городоцької до грудня.

Наразі в планах міського голови Львова – ремонт низки вулиць протягом 2014-2015 років, збільшення кількості рейсів з місцевого аеропорту, закупка в 2014 році 56 нових тролейбусів та 100 нових автобусів, встановлення сучасного комп’ютерного обладнання в школах міста, початок будівництва надсучасної лікарні, будівництво понад тисячі індивідуальних теплових пунктів, реалізація проекту з утилізації батарейок та багато іншого.

Рейтинг відповідальності Андрія Садового розрахований як співвідношення виконаних ним обіцянок до загальної кількості даних львівським мером обіцянок.

З усіма обіцянками Садового можна ознайомитися на його сторінці в системі «Слово і діло».  

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: