Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Львова
  • Голова партії "Самопоміч"

Садовий планує розпочати будівництво нової, надсучасної лікарні у 2014 році

Міський голова Львова Андрій Садовий, підбиваючи підсумки 2013 року, зазначив, що у 2014 році розпочнеться будівництво нової, надсучасної лікарні, в яке буде інвестовано більше 12 млн доларів.
Архів
Сказано 26 грудня 2013 р.

Джерело

  • http://city-adm.lviv.ua/lmr-news/rubrics/government/215365-u-lvovi-my-povynni-zhyty-iak-odna-velyka-rodyna-todi-budemo-sylni-i-nam-nishcho-ne-zahrozhuvatyme-a-sadovyi
  •  Лист в.о. начальника департаменту містобудування Львівської міської ради Коровайника С.

Результат

Відповідно до листа Львівської міської ради від 15 січня 2015 року, будівництво сучасної лікарні повинно проводитися за адресою м.Львів вул. Миколайчука.9. Інвестором проекту виступає ТОВ "Медичний центр Святої Параскеви". Відповідно до інформації, отриманої від інвестора, роботу над проектом будівництва сучасної лікарні за австрійським проектом у Львові призупинено у зв’язку з форс-мажорними обставинами, а саме, нестабільною ситуацією у країні та фінансовою кризою. Проект призупинено на етапі виконання рішення про вилучення з користування Комунальної міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги земельної ділянки на вул. І. Миколайчука, 9 площею 0,5 га (за згодою) для будівництва багатопрофільного медичного закладу згідно з ухвалою Львівської міської ради від 21 листопада 2013 року № 2830 "Про реалізацію інвестиційних проектів".

Зі сторони ТОВ "Медичний центр Святої Параскеви" розроблено технічне завдання та виконано ескізний проект. Роботу над проектом лікарні призупинено до кінця 2015 року.