Свій праведний гнів «євроінтегратори» зможуть вгамувати на «гарячій лінії»

Читать на русском

Міністерство закордонних справ запустило в роботу гарячу телефонну лінію з питань європейської інтеграції, повідомляє прес-служба МЗС.  

«Тепер громадяни можуть отримати вичерпну інформацію стосовно євроінтеграційних кроків України безпосередньо від експертів», - вказано в повідомленні відомства.

Зазначена гаряча лінія працюватиме чотири години на тиждень - у вівторок з 11:00 до 13:00 та у четвер з 14:00 до 16:00 - за номерами 279-78-97 та 238-18-12.

Нагадаємо, 13 січня 2014 року перший віце-прем'єр Сергій Арбузов заявив, що уряд зробить все можливе для підписання угоди про асоціацію з ЄС уже в 2014 році.

11 грудня 2013 року прем’єр-міністр Микола Азаров зазначив, що влада прагне підписати угоду про асоціацію з Європейським Союзом, однак перед цим слід мінімізувати ризики для української економіки.

29 листопада 2013 року Президент Віктор Янукович пообіцяв, що найближчим часом Україна та ЄС проведуть двосторонні переговори щодо підписання угоди про асоціацію.

Як відомо, понад 10 представників української влади, включаючи Президента, прем’єра та голову Верховної Ради, давали обіцянку підписати угоду про асоціацію з Євросоюзом на саміті «Східного партнерства» у Вільнюсі в листопаді 2013 року, але цього не сталося. Непідписання угоди про асоціацію стало однією з причин масових протестів по всій країні.

«Слово і діло»  

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: