Бродський виконує тільки кожну п'яту свою обіцянку

Читать на русском

Голова Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва Михайло Бродський виконав лише 4 з 21 обіцянки, зафіксованої проектом «Слово і діло».

При цьому 13 обіцянок Бродського були провалені, а ще 4 знаходяться в процесі виконання.

Таким чином, рейтинг відповідальності нинішнього глави Держпідприємництва становить 19%.

Останньою заявою Бродського, внесеною в систему «Слово і діло», була обіцянка запустити пілотну версію інтегрованої автоматизованої системи держнагляду на базі Єдиного держреєстру юросіб та ФОП – вона чекає свого виконання з 21 серпня 2013 року.

Якщо вірити обіцянкам Бродського, цей рік має стати радісним для платників податків - ще в грудні 2012 року він заявив, що ставка ПДВ у 2014-му році знизиться на 3%, а податок на прибуток становитиме 16%.

Останньою з невиконаних обіцянок Бродського в системі значитися його запевнення боротися за зниження тарифів на мобільний зв'язок - в результаті така «боротьба» закінчилася не зниженням, а підвищенням цін на розмови по мобільному.

«Останніми роками Бродський став менш публічним політиком, навіть більш чиновником, ніж політиком. Відповідно, його обіцянки додаються в систему не так часто. Водночас, протягом всієї своєї державної кар'єри він часто брав на себе зобов'язання, які апріорі були практично нездійсненними - цим і пояснюється така велика кількість невиконаних обіцянок в його статистиці», - прокоментував головний редактор порталу «Слово і діло» Влад Решетняк.

Рейтинг відповідальності Михайла Бродського розрахований як співвідношення виконаних ним обіцянок до загальної кількості даних ним обіцянок.

З усіма обіцянками Бродського можна ознайомитися на його сторінці в системі «Слово і діло».

Як писало «Слово і діло», в серпні 2013 року Бродський заявив, що в Україні планується провести низку законодавчих змін, спрямованих на спрощення ведення бізнесу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: