Зупинити підвищення соцвиплат регіоналів не змусить навіть дефолт

Читать на русском

Народний депутат від фракції Партії регіонів Володимир Вечерко вважає, що при доопрацюванні бюджету на 2014 рік влада повинна забезпечити підвищення соціальних виплат.

«Ключове завдання влади в 2014 році - забезпечити своєчасність і поетапне підвищення соціальних виплат. Саме це потрібно врахувати при доопрацюванні бюджету. Але при цьому неприпустиме посилення податкового тиску на підприємців, навпаки - адміністрування деяких податків необхідно максимально спростити», - цитує слова політика його прес-служба.

Як член Комітету ВРУ з питань будівництва, містобудування, ЖКГ та регіональної політики Вечерко також акцентував увагу на проблемах фінансування програм з будівництва доступного житла, а також хронічного недофінансування сфери ЖКГ.

«Минулого року наш комітет неодноразово піднімав питання розгляду змін у бюджеті для фінансування житлових та будівельних програм. Цього року є можливість передбачити необхідне фінансування з самого початку», - підкреслив нардеп.

Нагадаємо, 18 грудня 2013 року прем'єр Микола Азаров заявив, що без досягнутих домовленостей з Російською Федерацією, зокрема - наданого кредиту в $ 15 млрд., на Україну чекали б банкрутство і соціальний колапс.

25 грудня 2013 року голова Верховної Ради Володимир Рибак запевнив, що бюджет наступного року буде прийнятий в січні.

Згідно з прогнозом голови парламентської фракції Партії регіонів Олександра Єфремова, озвученому ним 16 грудня 2013 року, держбюджет-2014 буде прийнятий у лютому.

10 грудня 2013 року Президент Віктор Янукович заявив, що держбюджет на 2014 рік буде прийнятий в кінці поточного року, але ця обіцянка Глави держави не збулася.

«Слово і діло»

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: