У Порошенка розповіли, коли запрацює Антикорупційне бюро

Читать на русском

В Адміністрації Президента очікують ефективної роботи Національного антикорупційного бюро не раніше, ніж до кінця 2015 року.

Про це в ефірі «5 каналу» заявив заступник голови АП Олексій Філатов, передає «Слово і Діло» з посиланням на «РБК-Україна».

«Я б не очікував, що Антикорупційне бюро ефективно запрацює раніше кінця цього року. Кінець цього року – це оптимістичний термін, коли воно має запрацювати», – заявив Філатов.

Він пояснив, що питання початку продуктивної роботи НАБ залежить від багатьох факторів. «Призначення керівника Антикорупційного бюро зовсім не означає, що воно на наступний день запрацює, оскільки це досить велика структура і суттєві логістичні питання, які потрібно буде вирішити», – резюмував заступник глави АП.

Нагадаємо, Конкурсна комісія з обрання голови Антикорупційного бюро запропонувала Президенту Петру Порошенку дві кандидатури на посаду директора НАБ – Артема Ситника та Миколу Сірого. У свою чергу Порошенко пообіцяв визначитися з вибором глави головного антикорупційного відомства країни вже наступного тижня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: