Комуністів винять у терактах, а Азарова з Царьовим – у сепаратизмі

Читать на русском

Служба безпеки України збирає факти причетності членів Комуністичної партії України до терористичних актів, а от причетність колишнього прем'єр-міністр Миколи Азарова та екс-депутатів Олега Царьова та Миколи Олійника до фінансування сепаратизму вже доведена.

Про це розповів журналістам радник голови СБУ Маркіян Лубківський, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«У нас є претензії до Симоненка. Більше того, ми зараз з'ясовуємо причетність Компартії та її лідерів до скоєння всіх тих терористичних актів, за якими стоять комуністи, зокрема, в Одесі та інших містах», – підкреслив Лубківський, додавши що це – принципова позиція Валентина Наливайченка.

У той же час, СБУ вже має докази фінансування сепаратистських акцій із дестабілізації ситуації в Україні з офісів Миколи Азарова, Олега Царьова та Володимира Олійника. Зокрема, розхитування ситуації в країні варто очікувати на Великодні свята, кажуть у відомстві.

«СБУ володіє інформацією про те, що можливі акції, які покликані дестабілізувати ситуацію як у столиці України, так і в інших містах. Це все проплачені акції і сьогодні ми інформуємо, що кошти надходять від так званого офісу колишнього прем'єр-міністра України Миколи Азарова, екс-депутатів Царьова і Олійника, які в даний час знаходяться в Москві», – розповів Лубківський.

Нагадаємо, 2 травня виповниться рівно рік із дня масштабної трагедії в Одесі, коли в місцевому Будинку профспілок під час зіткнення проросійських мітингувальників та активістів Євромайдану загинули від пожежі 44 людини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: