Табачник розпихав по дитсадкам 50 тисяч дітей

Читать на русском

Міністр освіти і науки Дмитро Табачник виконав свою обіцянку щодо створення 50 тис. нових місць у дошкільних навчальних закладах протягом 2013 року, яку він дав 29 березня.

Про створення понад 50 тисяч нових місць в дитсадках повідомила прес-служба Міністерства освіти і науки з посиланням на заступника міністра Бориса Жебровського.

«Дошкільна освіта – це стан усіх стратегічних перетворень. Будь-які перетворення в галузі освіти повинні починатися з дошкілля і реформи педагогічної освіти», – заявив Жебровський на прес-конференції «Дошкільна освіта України: підсумки 2013 року».

Заступник міністра серед досягнень дошкільної освіти за 2013 рік виділив також розробку програми розвитку дітей з особливими потребами та проведення низки всеукраїнських заходів щодо сучасних підходів до організації роботи дошкільних навчальних закладів з такими дітьми.

В планах міністерства на наступний рік, зі слів Жебровського - завершити  виконання  доручення  Президента  щодо створення 100 тисяч додаткових місць у дитсадках.

Нагадаємо, 29 березня 2013 року міністр освіти Дмитро Табачник також запевнив - протягом наступних двох років буде створено більш як 100 тис. нових місць в дитсадках, що дозволить повністю ліквідувати черги до них.

12 червня Табачник повідомив, що його відомство планує до початку нового навчального року створити близько 20-22 тис. нових місць в дитсадках, і ця обіцянка була виконана.

«Слово і діло»

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: