МВС: у машину з українськими військовими влучили з «ПТКР», загинули 4 бійця (доповнено)

Читать на русском

У Міністерстві внутрішніх справ України підтвердили загибель на Луганщині чотирьох українських військовослужбовців ОМБР № 92 Сухопутних військ Збройних сил.

В машину з українськими бійцями влучили з «ПТКР», повідомили УНІАН у відділі зв'язків з громадськістю ГУ МВС України в Луганській області, інформує «Слово і Діло».

«Приблизно о 10 годині ранку на мосту в місті Щастя була підірвана машина з українськими військовослужбовцями. За попередньою інформацією, загинули четверо українських військовослужбовців ОМБР № 92», – сказано в повідомленні.

На місці події працюють співробітники слідчо-оперативної групи і військовослужбовці. За попередніми даними встановлено, що в момент руху автомобіля з військовослужбовцями по мосту в місті Щастя з боку бойовиків був здійснений постріл керованим реактивним снарядом з лазерним прицілом «ПТКР», розповіли в прес-службі ГУ МВС України в Луганській області.

Військові були з міста Чугуєва Харківської області: Олег Ковбаса, Олексій Федорченко, Владислав Блінов і Гуров Сергій.

Крім того, сьогодні під Маріуполем поблизу села Широкіно на протитанковій міні також підірвався позашляховик з українськими бійцями. В результаті вибуху двоє військовослужбовців загинули, один поранений, повідомив в ефірі «112» представник Адміністрації Президента по АТО Олександр Мотузяник.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: