Порошенко просить депутатів прискорити реформування країни

Читать на русском

Президент України Петро Порошенко закликав парламентську коаліцію активізувати роботу і прискорити процес реформування держави.

Про це повідомила прес-служба Глави держави, інформує «Слово і Діло».

Зокрема, Порошенко зажадав, щоб депутати активізували роботу над законопроектами, які необхідні для виконання коаліційної угоди, а також були напрацьовані на Національній раді реформ.

Глава держави також закликав розглянути законопроект про скасування застави при скоєнні тяжких злочинів та корупції, щоб «заблокувати можливість злочинцям виходити під заставу».

Крім того, Порошенко відзначив важливість волонтерських ініціатив щодо поліпшення постачання і забезпечення українського війська. «Все, що стосується безпеки та оборони, необхідно поставити пріоритетними та першочерговими для розгляду», – заявив він.

Президент підкреслив, що Конституційна комісія, яка персонально вже сформована, почне роботу і проведе засідання вже на початку наступного тижня. Він закликав на політичному рівні зробити кроки щодо прискорення конституційної реформи, наголосивши на необхідності децентралізації влади та скасуванні суддівської і депутатської недоторканності.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: