Через 4 місяці після обіцянки Квіташвілі все ж почав міняти команду МОЗу

Читать на русском

Квіташвілі розпочав реорганізацію міністерства та звільнив керівництво всіх департаментів.

Про це на брифінгу у п’ятницю заявив міністр охорони здоров’я Олександр Квіташвілі, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Кореспондент».

Так, три департаменти міністерства знаходяться в процесі реорганізації, тому всі керівники звільнені. Дехто написав заяву про звільнення за власним бажанням, серед них і заступник міністра Альона Терещенко.

«Вчора почалася повна реорганізація Міністерства. Три департаменти Міністерства знаходяться в процесі реорганізації. Кілька людей самі написали заяву про звільнення за власним бажанням, інші будуть чекати завершення реорганізації, але в цей період вони не працюють», – сказав міністр.

Квіташвілі зазначив, що, прийшовши на посаду, він попередив всіх працівників, «хто зможе працювати по-новому, той залишиться працювати», у команди МОЗу було чотири місяці, щоб себе проявити.

Квіташвілі пояснив, що тепер МОЗ набиратиме нову команду, а на час реорганізації керівники усіх департаментів не виконуватимуть своїх обов’язків. «Реорганізація стосується абсолютно усіх департаментів».

Нагадаємо, Олександр Квіташвілі ще у грудні заявив про бажання змінити структуру і команду Міністерства охорони здоров'я України. Він зазначив, що люди які прийдуть працювати у Міністерство, будуть вибрані по функціям. А от обиратись вони будуть відкрито, з оприлюдненням критеріїв відбору та складу конкурсних комісій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: