Другий тунель на Поштовій відкриють після енної обіцянки

Читать на русском

Після того, як були провалені обіцянки прем’єр-міністра Миколи Азарова і заступника голови КМДА Анатолія Голубченка щодо введення другої частини тунелю на Поштовій площі відповідно до 6 листопада і до 10 грудня, названо новий строк відкриття об’єкта – 30 грудня.

Ця дата була озвучена в ході робочої виїзної наради за участі віце-прем’єра Олександра Вілкула, в.о. голови КМДА Анатолія Голубченка, заступника голови КМДА Михайла Костюка та керівництва підрядної організації, передає прес-служба Київської міськдержадміністрації.

«Нам залишилося покласти асфальтове покриття, щоб мати змогу пустити рух автотранспорту. До 30 грудня ми облаштуємо, так би мовити, «чорновий» варіант асфальту. Це нормальна практика для такого роду будівництва, адже дорога ще просідатиме, її потрібно прокатати, а на це треба час. Нормальний асфальт ми покладемо весною», – цитує прес-служба слова Голубченка.

Як повідомляється, наразі в тунелі прокладено інженерні мережі, підготовлена піщана основа під дорожнє покриття, а також розпочато встановлення дренажної системи.

Нагадаємо, що з введенням в експлуатацію першої частини тунелю на Поштовій площі також виникали численні проблеми – зокрема, 15 липня голова КМДА Олександр Попов запевнив, що перший тунель відкриється до святкування 1025-річчя хрещення Русі, але цього не відбулося.

25 травня Попов розраховував, що правий тунель транспортної розв'язки на Поштовій площі буде відкрито до Дня Конституції.

Ще раніше, 10 січня 2013 року, Попов заявляв, що перша черга реконструкції Поштової площі, яка включає будівництво транспортного вузла та площі з благоустроєм території, буде завершена до Дня Києва.

«Слово і діло»

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: