Руслан Крамаренко помилився у підрахунках не на один дитячий садок

Читать на русском

У січні минулого року заступник голови КМДА Руслан Крамаренко ознайомив громадськість із планами в галузі освіти на найближчий час. Зокрема, йшлося про те, що міська влада обрала чотири райони столиці, в кожному з яких повинен з'явитися новий дитячий садок. В цілому ж, за словами посадовця, кількість працюючих дошкільних установ мала збільшитися з існуючих 650 до 682 одиниць.

Як повідомили у Головному управлінні освіти і науки КМДА, станом на 29 серпня 2012 року у Києві працювало 584 навчальних заклади типу "дитячий садок", при цьому тільки 10 з них було введено в експлуатацію протягом минулого року.

Невже Руслан Крамаренко назвав зазначені цифри навмання, не подумавши про наслідки? Адже цим самим він дав надію тисячам батьків на те, що саме їх малюк матиме змогу відвідувати новий дитячий садок, оминаючи безкінечні черги та численні відмовки за браком місць. Хочеться вірити, що більшість сімей все ж знайшла вихід із ситуації, проте даний факт вкотре доводить, що словам посадовців слід довіряти лише частково .

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: