Родині з Ізмаїлу запропонували приміщення в гуртожитку

Читать на русском

Спілкуючись з користувачами соціальної мережі Фейсбук у березні поточного року, Прем'єр Микола Азаров відгукнувся на прохання небайдужої жительки Ізмаїла Одеської області допомогти сім'ї , в якій нещодавно народилася трійня. Жінка зазначала, що родина, де відтепер зростає четверо дітей, тісниться в однокімнатній квартирі і потребує розширення житлової площі.

Як повідомили в Одеській облдержадміністрації, на виконання доручення Кабінету Міністрів України багатодітній родині Спірідонових  було запропоновано приміщення під реконструкцію в гуртожитку, однак через те, що житлові умови, в яких вона проживає зараз, кращі від запропонованих,  родина відмовилася від пропозиції. Разом з тим, в Одеській ОДА запевнили, що при наявності в м. Ізмаїл житла, яке відповідатиме вимогам Спірідонових, сім'я буде ним забезпечена.

Таким чином, виходячи з вищезазначеного, родина Спірідонових має всі шанси відсвяткувати свято Першого дзвоника трійнят на звичному місці, адже, окресливши одним з пріоритетних напрямків роботи збільшення народжуваності, Уряд навіть на простому побутовому прикладі не продемонстрував реальних кроків підтримки багатодітних сімей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: