Янукович ризикує тричі «обпектися» на вкладниках Ощадбанку СРСР

Читать на русском

Президент Віктор Янукович заявив про те, що виплати заощаджень вкладникам Ощадбанку СРСР будуть здійснюватися і надалі, незважаючи на те, що вже дві обіцянки Глави держави на цю тему виявилися невиконаними.

«Я знаю цей бюджет, я його вчора дивився до пізньої ночі. Там стояло таке питання - повернення заощаджень: так чи ні. Я взяв ручку і викреслив це питання. Тобто, залишили в бюджеті 6 млрд. гривень на повернення заощаджень», - цитує слова Президента в інтерв'ю українським ЗМІ його прес-служба.

Як зазначив Глава держави, необхідно виконати обов'язок перед вкладниками, які до сих пір не отримали свої грошові кошти.

Нагадаємо, у вересні 2011 року Янукович заявив, що до кінця 2011 року влада повернеться до розгляду питання про повернення заощаджень вкладникам Ощадбанку СРСР, але процес повернення заощаджень почався лише середині 2012 року.

У березні 2012 року Президент дав обіцянку до кінця 2012 року повернути борги вкладникам Ощадбанку СРСР, але вже незабаром після цього стало зрозуміло, що так швидко виконана вона не буде.

Варто зазначити, що повернення заощаджень вкладникам Ощадбанку СРСР є однією з найгучніших обіцянок екс-прем'єра Юлії Тимошенко - в 2007 році лідер «Батьківщини» навіть обіцяла піти з влади, якщо протягом двох років їй не вдасться впоратися з цією проблемою.

«Слово і діло»

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: