СБУ заарештувала свого полковника, який вимагав хабарі за перепустки в АТО

Читать на русском

Слідчими Головної військової прокуратури і співробітниками СБУ «на гарячому» після отримання хабара за оформлення чергової партії перепусток в АТО був затриманий керівник координаційної групи при одному з секторів Штабу АТО – полковник Служби безпеки України.

Про це повідомила прес-служба Генпрокуратури, передає «Слово і Діло».

В ході слідчих дій у службовому кабінеті та за місцем тимчасового проживання затриманого, крім предмета хабара, вилучені ще понад 120 тис. грн.

У ГПУ розповіли, що кримінальне провадження за фактами вимагання та отримання затриманим неправомірної вигоди за оформлення перепусток на право переміщення через пункти контролю в'їзду-виїзду з тимчасово неконтрольованої території Донецької області було розпочато ще 14 березня.

21 березня міським судом Краматорська було задоволено клопотання Управління нагляду за додержанням законів об'єднаними силами антитерористичної операції Головної військової прокуратури та обрано затриманому полковнику СБУ запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

«Корупційна схема незаконного збагачення знищена, вживаються заходи для встановлення та притягнення до відповідальності інших її учасників. Досудове розслідування триває», – повідомили в прес-службі ГПУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: