Син Януковича потонув на озері Байкал (оновлено)

Читать на русском

Молодший син екс-президента України Віктора Януковича провалився під лід на озері Байкал в Росії.

Про це LB.ua повідомили відразу чотири джерела, два з яких – у Російській Федерації з оточення колишнього президента, передає «Слово і Діло».

За словами джерел, Віктор Янукович-молодший брав участь у спортивних заходах на озері Байкал, коли мікроавтобус «Фольксваген», в якому крім нього знаходилося ще 5 осіб, провалився під лід. Син екс-президента потонув, іншим пасажирам вдалося врятуватися.

Трагедію на озері Байкал також підтвердило Головне управління МНС по Іркутсткой області. Згідно з повідомленням російського відомства, увечері 20 березня на акваторії озера Байкал в районі північного краю острова Ольхон стався провал автомобіля, в якому перебували водій і п'ять пасажирів.

«В порушення вимог заборонних інформаційних знаків громадяни виїхали на лід, щоб зробити кілька фотознімків. У районі мису Хобой автомобіль провалився в тріщину. Глибина в даному місці складає більше 20 метрів», – повідомила прес-служба МНС Іркутської області.

«О 23.40 (Ірк) п'ятеро людей, яким вдалося покинути потопаючий «Фольксваген», були знайдені і доставлені в н.п. Сахюрта на судні на повітряній подушці «Хівус-10». Рятувальники Сахюртінского ПСП по ймовірним координатам за допомогою GPRS повернулися до місця провалу автомобіля і в ополонці виявили тіло водія», – йдеться в повідомленні.

Втім, пізніше в МНС Росії спростували інформацію про загибель сина екс-президента України. Зокрема, керівник прес-служби МНС по Іркутській області Андрій Шутов повідомив, що загиблим виявився Давидов Віктор.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: