Лещенко вимагає відставки Коломойського з посади губернатора

Читать на русском

У «Блоці Петра Порошенка» вимагають відставки губернатора Дніпропетровщини Ігоря Коломойського, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Громадське».

Про це стало відомо у ході засідання Верховної Ради.

Народний депутат Сергій Лещенко від імені журналістського корпусу таким чином висловив обурення висловами голови Дніпропетровської ОДА Ігоря Коломойського на адресу журналіста «Радіо Свободи» Сергія Андрушка.

«Ми вимагаємо надати оцінку діям губернатора Дніпропетровської області і будемо вимагати його відставки у зв'язку з його поведінкою і образою журналіста Андрушка. У країні, яка пережила Майдан, недоцільні подібні висловлювання. Тому ми будемо ставити питання про його відставку», – заявив він.

Нагадаємо, що конфлікт між відомим олігархом Коломойським і журналістом Андрушком виник через зміну керівництва «Укртранснафти».

Коли після шести годин перебування у приміщенні Коломойський вийшов із офісу «Укртранснафти», журналіст запитав його, що голова Дніпропетровської облдержадміністрації робить вночі в офісі державного підприємства, на що Дніпропетровський губернатор відреагував нецензурною лайкою.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: