В ДНР і ЛНР уже погрожуть не визнати закон про особливий статус Донбасу

Читать на русском

В самопроголошених Донецькій та Луганській народних республіках погрожують не визнати закон про особливий порядок самоврядування на Донбасі, якщо його текст відрізнятиметься від документу, прийнятого Радою у вересні 2014 року.

Про це в інтерв'ю російському бюро «Інтерфаксу» розповів представник ДНР Денис Пушилін, інформує «Слово і Діло».

Будь-які неузгоджені зміни в тексті закону «республіками» визнаватися не будуть, заявив Пушилін. За його словами, внесені вчора Порошенком зміни до закону «Про особливий порядок самоврядування в окремих населених пунктах Донецької та Луганської областей» означатимуть фактичну відмову Президента України від мирного врегулювання конфлікту.

«Він не поважає народ Донбасу, не хоче миру, значить, отримає війну. І нові жертви будуть знову на його совісті, і на совісті Турчинова і Яценюка, разом з якими він придумує все нові виверти, щоб не виконувати Мінські домовленості», – пригрозив Пушилін.

Нагадаємо, як регулярно повідомляють у групі «Інформаційний опір», російсько-терористичні війська по інший бік лінії зіткнення продовжують стягування техніки та боєприпасів, проводять перегрупування сил. При цьому, з їхнього боку режим припинення вогню постійно порушується одразу в кількох точках конфлікту, констатують українські військові.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: