Завтра Німеччина вирішить, чи давати Україні 500 млн євро

Читать на русском

17 березня до України прибуде робоча група для узгодження тексту меморандуму та рамкової угоди для отримання кредитних коштів в розмірі 500 млн євро.

Про це повідомив віце-прем’єр-міністр України – міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко, пише «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

Як зазначає Зубко, робоча група прибуває в складі представників Міністерства економіки, Міністерств енергетики та транспорту.

«Під час зустрічі з канцлером Німеччини Ангелою Меркель обговорювалось питання щодо залучення кредиту банку KFW для відновлення східної частини України, а також напрямки використання цих коштів. Йдеться про підтримку малого та середнього бізнесу, проекти у сфері енергетики та відновлення інфраструктури», – повідомив Зубко.

В свою чергу, Петро Порошенко зазначив, що підписання меморандуму заплановано вже на початок квітня. Він також зазначив, що 200 мільйонів з виділених коштів підуть на макроекономічну підтримку. «Ми сподіваємося, що до 1 квітня угода буде підписана, завтра ми чекаємо німецьку делегацію в Києві», – додав Президент.  

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: