Путін особисто контролював події в Криму

Читать на русском

Президент Російської Федерації Володимир Путін заявив, що контролював події в Криму після падіння режиму Януковича особисто.

Про це він розповів в документальному фільмі Андрія Кондрашова «Крим. Шлях на Батьківщину», передає «Лівий берег», пише «Слово і Діло».

«Наша перевага, знаєте, в чому полягала? У тому, що я займався цим особисто. Не тому, що я там все правильно робив, а тому що, коли це роблять перші особи держави, то виконавцям легше працювати. Вони це відчувають, розуміють і знають, що вони виконують наказ, а не займаються самоуправством. А коли державна структура знаходиться в розвалі або в напіврозваленому стані, то накази або взагалі не віддаються, або не доходять до виконавців, або в їх легітимності є великі сумніви», – заявив він.

Крім того Путін сказав, що до Майдану у нього не було думок про анексію Криму. Але після нього президент РФ нібито занепокоївся про те, що кримчани потраплять «під каток націоналістів». Тож рішення про початок анексії Криму приймалося в ніч з 22 проти 23 лютого.

Нагадаємо, саме в ніч з 22 на 23 лютого, екс-президент України Віктор Янукович втік з України, імовірно через Севастополь. Таку інформацію повідомив глава СБУ Валентин Наливайченко.

Зазначимо, раніше «Слово і Діло» проілюструвало, які пункти Статуту ООН порушила Росія як агресор.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: