Регіонали не приховують, що звозять людей в Київ

Читать на русском

Керівники Партії регіонів на місцях організовують приїзд до Києва «бажаючих підтримати курс Президента Віктора Януковича».

Наприклад, на сторінці секретаря Донецької міської ради Сергія Богачова в соцмережі «Фейсбук» розміщено повідомлення про те, що сьогодні о 15.20 з Донецька до Києва вирушить цілий поїзд з прихильниками Партії регіонів.

«Тільки з міста Донецьк (в цьому поїзді їхатимуть) 500 осіб. Це - студенти, робітники підприємств, шахтарі, пенсіонери. Серед них і мій молодший син Олексій з друзями», - написав Богачов.

У свою чергу на офіційному сайті Партії регіонів також розміщені повідомлення про те, що прихильники цієї політсили зі східних областей готові виїжджати до столиці.

«Йде просто вал особистих звернень та телефонних дзвінків, в яких жителі ... висловлюють своє бажання взяти активну участь у мітингах та акціях. Луганчани не стануть миритися з тим шабашем, який сьогодні діється в столиці... Ми готові їхати в Київ і відстоювати нашу позицію, підтримувати нашого Президента і захищати інтереси нашої держави!» - цитує офсайт ПР голову Ленінської районної в м. Луганську організації Партії регіонів Юрія Ряплова.

Про готовність взяти участь у безстрокових акціях на підтримку Президента заявили і в харківській обласній організації ПР.

Водночас відомий журналіст і блогер з Донбасу Денис Казанський на своїй фейсбук-сторінці написав, що на вихідних до Києва приїдуть кілька десятків тисяч прихильників ПР зі східних областей. Посилаючись на свої джерела, Казанський попередив про можливі провокації і подальші зіткнення прихильників влади та опозиції.

Нагадаємо, 11 грудня міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко запевнив, що ніякого розгону Майдану не буде, але протести не повинні заважати нормальній життєдіяльності міста.

У той же час раніше Захарченко вже не виконав кількох своїх обіцянок - зокрема, щодо забезпечення правопорядку під час масових протестів у Києві та незастосування правоохоронними органами сили до мирних мітингувальників.

У свою чергу представники опозиції - наприклад, Віталій Кличко та Арсеній Яценюк, заявляли, що учасники протестів не розійдуться до виконання владою їхніх вимог.

«Слово і діло»  

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: